Bijenstal Nergena aan de Dreeslaan, Bennekom

Sinds 2000 hebben de Bennekomse imkers de beschikking over de bijenstal aan de Dreeslaan, bereikbaar via de Langesteeg. Na ingebruikneming bleek de stal al snel te klein. Zowel binnen als buiten is er uitgebreid. Er kunnen nu 30 kasten onder dak staan en buiten nog veel meer.

Stalmeester Harry Haverkamp. 0318-417032, ha.haverkamp@planet.nl

Bijenstal ’t Immelo, Kreelseweg, Ede

Prachtig gelegen bijenstal in de bossen van Ede. Onlangs gerestaureerd en nieuwe bokken buiten geplaatst. De bijen vliegen vanaf hier rechtstreeks naar de Ginkelse heide.

Stalmeester Niek-Willem Oskam, 0318 616455, 0654656533, n.w.oskam@hetnet.nl.

Bijenstal de Koekelt, volkstuincomplex de Koekelt, Ede

De hobby's volkstuinieren en bijenhouden liggen dicht bij elkaar. Beide staan nauw in verband met natuur en zelfvoorziening. Op het volkstuincomplex de Koekelt is dan ook een prachtige bijenstal ingericht.

Stalmeester Wim van Engelenburg, 0318-611721, 0651508900, wimvanengelenburg@hotmail.com.

Bijenstal Proosdij, kinderboerderij Proosdij, Ede

Wat is een kinderboerderij zonder bijenstal? Enkele leden van de vereniging hebben hier een fraai plekje gevonden tussen de andere dieren.

Stalmeester Jorg van der Voort, 0317-414605, j.vd.voort@planet.nl

ps dit is de stal van Jorg, als iemand een foto van de rietkamp heeft verander ik deze

De Rietkamp, Lukkien, Ede

De nieuwste aanwinst is de bijenstal bij Lukien in Ede.

Stalmeester Paul Leendertz