Imkervereniging de “Korenbloem” viert 100 jarig bestaan!

Leden van EBV Veluwezoom,
Hier een aantal berichten.
a. Als blijk van medeleven en steun is er namens de leden een bloemetje gebracht bij Mevr  Van Engelenburg. Wims echtgenote is 6 weken lang bestraald tegen keelkanker en is weer aan de beterende hand. Haar dank was groot en zij laat u allen groeten.
b. De eerste zwerm is weer geconstateerd. Op verzoek van de NBV is gekeken naar de vermelding van de zwermenscheppers voor onze vereniging. Dit zijn Rob Plomp en Wim van Engelenburg.
c. Bijgevoegd een aandachtsvestiging / uitnodiging van Imkervereniging de Korenbloem die ivm hun 100 jarig bestaan een voorstelling organiseren.
Jaap van Donkelaar.
=======

Bericht voor imkers en  belangstellenden. Jong en oud.

Bijen gaan ons allemaal aan het hart! We kunnen er niet genoeg over leren en te weten komen en daar zijn  verschillende mogelijkheden voor. Deze keer hebben wij gekozen voor een

BIJENTHEATER in  het FILMHUIS   Oosterbeek
                    op zaterdag 14 mei
                     met Sonne Copijn.

en nodigen jullie daarbij graag uit. In de bijlage is alle informatie te vinden. Het belooft een bijzondere gebeurtenis te worden!

Kaarten kopen kan door opgave van naam, het aantal personen en overmaken van het bedrag op bankrekening
NL43 INGB 0689 0047 96 ten name van M.C.J. Hamel, Oosterbeek

Bij de ingang van het filmhuis worden dan de entreebewijzen afgegeven.
Eventueel zijn ook kaarten aan de zaal verkrijgbaar maar voorverkoop geeft zekerheid over een plaats en wij weten wat we kunnen verwachten.

Tot ziens op 14 Mei,

Namens de initiatiefgroep BD Imkers regio Arnhem en omstreken’