Jaarvergadering e.a. evenementen

Beste leden van de Veluwezoom Ede
Donderdagavond 16 maart 2017 om 20.00 uur houden we onze jaarvergadering in het clubgebouw van de Proosdij. Agenda en nadere info volgt.
Bart de Cloo (Afd Dieren) nodigt ons uit voor het volgende: Volgende week woensdagavond 15 februari geeft buckfastteler Hennie Kroese een lezing in Dieren. De lezing begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Ergens halverwege is er een kleine pauze. Het verenigingsgebouw van onze afdeling bevindt zich aan de Goudakkerstraat 46 in Dieren.
Verder een overzicht van de door Mieke Hamel te organiseren avonden in Oosterbeek:

Op dinsdag 28 februari komt

Mohammed Benzakour Imker en schrijver

ons inspireren met zijn visie op imker zijn.

donderdag (!) 23 maart komt

Koen van Biesen  zijn visie op de invloed van allerlei straling op de bijen met ons delen

op dinsdag 11 april komt   Leen van ’t Leven

met een presentatie over drachtplanten