Nieuwe voorzitter NBV

Beste leden,

Afgelopen maanden hebben zich enkele kandidaten gemeld voor de functie van voorzitter van de NBV. Na sollicitatie gesprekken medio juni heeft het hoofdbestuur in haar vergadering van 23 juni unaniem besloten Wouter Schouwstra voor te dragen als opvolger van de huidige voorzitter Jan Dommerholt. In de Algemene Ledenvergadering van april 2017 treedt Jan Dommerholt af. De vergadering beslist vervolgens over de benoeming van de nieuwe voorzitter.

Wouter Schouwstra (67) maakt sinds 2012 deel uit van het hoofdbestuur. De laatste drie jaar als secretaris. Daarnaast is hij onder andere voorzitter a.i. van de afdeling Groene Hart (Hollands Midden) in Boskoop, is hij bijenteeltleraar en voorzitter van het Bijkersgilde.