Vijfde Bijenstal voor onze vereniging

Op dit moment is het bestuur druk doende met het realiseren van een vijfde bijenstal voor onze vereniging. We zullen hier meer over horen tijdens de jaarvergadering die voor april gepland staat. De exacte datum en uitnodigingen volgen. Twee zaken die daar nog meer aan bod zullen komen kunnen we bij deze al wel verklappen. Het nieuwe stalreglement en de taakverdeling binnen het bestuur. We hopen weer op een hoge opkomst tijdens de vergadering want het is niet alleen gezellig, maar ook, voor met name de kersverse imkers, heerlijk om verhalen over het imkeren te vernemen van de meer ervaren imkers.

De foto hiernaast is de bijenstal in Barneverld, jaartal is onbekend. De stal heeft inmiddels plaats gemaakt voor een woonwijk.