Hier vindt u een overzicht van de geplande activiteiten van onze vereniging:

Woensdag 24 augustus 2022:  De Vlegeldag gaat, na 2 x afgelast te zijn, weer door! We hebben weer een kraam aangevraagd waar we onze vereniging kunnen promoten en onze producten kunnen verkopen. Wanneer er zekerheid is of we de kraam toegewezen krijgen komt het op deze pagina te staan.

Vrijdag 24 juni 2022:  Midzomer bijeenkomst om 19:30 uur. Locatie: Op de hoek van de van Broeckhuysenstraat en van Rouwenoortstraat te Bennekom bij het beroemde bankje onder de bijenboom. Neem wat lekkers mee en voor de zekerheid een tuinstoel of kruk. De bank heeft een beperkt aantal zitplaatsen.

Donderdag 10 maart 2022: Algemene leden vergadering  20:00 uur. Zaal open: 19:30 uur.  Locatie: Kinderboerderij “de Proosdij”, Proosdijweg 37 te Ede.

8 januari 2021: Nieuwjaarsbijeenkomst

november 2020: De Honingkeuring is afgelast vanwege Corona

26 augustus 2020: Vlegeldag is afgelast.